Кількість
|
Вартість
|
||
|
Походження: Туреччина |
🌱 Турецький трав’яний чай Hekimhan - унікальний і багатий напій із 15 рослин, який славиться своїми цілющими властивостями та незвичайними смаковими якостями. Він виготовлений виключно з натуральних трав, прянощів і спецій, без барвників та штучних ароматизаторів. Виробником чаю є компанія HEKIMHAN BITKISEL. Вона виробляє натуральні продукти на основі лікарських рослин, приділяючи першочергову увагу здоров'ю людини, має сертифікати якості ISO 9001 та ISO 2008. Продукція компанії не містять добавок, шкідливих для здоров’я, відповідно до стандартів GMP.
🌸 Прекрасно підібрані компоненти чаю поєднуються між собою, доповнюючи один одного і розкриваючись у вишуканих поєднаннях: лимон та ромашка, шавлія та гранат, евкаліпт та яблуко, липа та гібіскус, мирт і апельсин. Терпкий смак напою з невеликою кислинкою та пряними нотами зігріє у холод на вулиці, насичуючи Вас теплом та ароматами гарячої Туреччини.
💚 Корисні властивості трав’яного чаю Hekimhan:
- має протизапальну, антиоксидантну, розслаблюючу та тонізуючу дії;
- прискорює обмін речовин;
- сприяє схудненню;
- заспокоює збуджену нервову систему;
- нормалізує тиск;
- виводить з організму токсини та шлаки.
🍵 Один зі способів заварювання трав’яного чаю:
1. Заварюють трав’яний чай за традиційним методом приготування чорного чаю. У заварник насипте попередньо промиті сушені трави у розрахунку 1 чайна ложка на 200 мл води, температурою 90-95 градусів.
2. Настоюйте напій не більше, ніж 15 хвилин.
3. Налийте готовий настій у чашки і дайте трішки охолонути. Краще його вживати у комфортно теплому вигляді.
4. Готуйте завжди свіжі порції чаю, таким чином зберігатимуться усі корисні та смакові властивості напою.