Кількість
|
Вартість
|
||
|
Походження: Китай. |
Гори Цзінмай розташовані в місті Пуер, на кордоні з Менхай, округ Сішуанбаньна. Ці місця є одними з найстаріших чайних лісів площею близько 12 квадратних кілометрів. Перші згадки про виробництво чаю в цій місцевості датуються приблизно 1300 роками тому. Люди продовжували співіснувати з природою з давніх часів та вирощували чай протягом сотень років. Теплий і вологий клімат з багатим ґрунтом й високими горами створюють ідеальне середовище для того, щоб чайні дерева виробляли насичений та корисний матеріал, який так цінується поціновувачами чаю Пуер.
Древній чайний ліс на горі Цзінмай у морі хмар | Перше чайне дерево, посаджене в чайному саду, називається «Дерево чайного короля» |
Напій майстерно виготовлений зі 100% стародавньої сировини з дерев віком понад 350 років! Поєднання «бруньки та двох листків» завдяки правильному зберіганню перетворилось в дивовижний чай з глибоким, багатогранним смаком та потужною «Ча Ци» (енергією). Цей дивовижний продукт найвищого рівня зібраний у 1997 році. В бамбуковій корзині він дозрівав протягом тривалого періоду і тепер готовий здивувати навіть досвідчених гурманів.
Енергія Ча Ци – це і є життєва сила чаю, яку дарує неспішне і уважне чаювання
Складний та многошаровий аромат напою змінюється під час чаювання. Спочатку він яскравий, солодкуватий, з нотками меду та сухофруктів. Після прогріву листя аромат переходить у нотки свіжої деревини, ялини та смоли. Потім перетворюється на екзотичні фрукти, ягоди та ароматні дерева. В кінці він дуже глибокий та чистий з кисло-солодкими мотивами сухофруктів та мармеладу.
Смак м'який з нотами сухофруктів та деревини. Потужна енергія чаю відчувається з перших ковтків, розкриваючи потенціал цієї сировини та обіцяючи дуже глибокі враження від чаювання. Напій має тривалий солодкуватий післясмак з ментоловим відчуттям на кінчику язика. Бурштиновий колір настою прозорий та густий, стає більш текстурованим та щільним після тривалого заварювання. Поступово розкриваючись, чай приносить задоволення буквально з першої чаші. Добре зігріває тіло та занурює в стан спокою та гармонії.
Вживання чаю Пуер – це шлях до міцного здоров'я. Він розріджує та очищає кров, блокує скупчення жирів, поліпшує роботу шлунка. Добре засвоюється до та після прийому їжі.
Порції 3-4 г вистачить приблизно на десять настоїв. Варіюйте відповідно до ваших бажань.