Кількість
|
Вартість
|
||
|
Походження: Китай |
Ферментований чай Шу Пуер (чорний) з витриманим мандарином є чудовим вибором для досвідчених любителів та знавців чаю. З певної точки зору сушений мандарин і чай Пуер створені один для одного. Спочатку цей напій варили разом із сушеним мандарином випадково. З часів династії Мін сушені мандарини почали розглядати як дуже особливий продукт через його унікальну лікувальну цінність і природний фруктовий аромат. З тих пір це поєднання стало популярним по всій країні.
Все починається з чайних плантацій і мандаринових садів
Під час виробництва напою зелений мандарин висушували, що допомогло зберегти форму кулі та загортали всередину чайне листя. Зелений мандарин нашого чаю походить із Сіньхуей у провінції Гуаньдун, яка є батьківщиною мандаринів і славиться своїм найкращим мандариновим садом, тоді як чайне листя, що знаходиться всередині, походить із округу Менхай – найдавнішого місця виробництва чаю в Китаї.
Основна виробнича база Сіньхуей розташована в особливому географічному місці – дві сторони цієї території є стародавніми алювіальними рівнинами дельти Перлової річки. У цій місцевості земля надзвичайно родюча і містить дуже багаті органічні речовини. Оскільки ця територія знаходиться на стику морської солоної та прісної води, вода для зрошення мандаринового саду є сумішшю обох, що також є однією з причин, чому лише Сіньхуей може виробляти високоякісні мандарини.
Цікавий факт
|
Місцевість Менхая усіяна стародавніми чайними деревами, найстарішому дикому чайному дереву близько 1700 років. Для виготовлення Пуеру листя збирають з дерев «Камелія китайська». Грунт там глибокий, повітропроникний та родючий. Він також слабокислий і має хороший дренаж. Типи ґрунтів включають червонозем, жовтозем і латеритний ґрунт. Це дуже сприятливі умови для вирощування чайних дерев. |
Не лише вітамін C
Лікувальна цінність і смак виробленого в Сіньхуей сушеного мандарина безсумнівно є першокласним. Цитрусова шкірка зеленого мандарина містить багату олію (лімонен), фруктову кислоту (цитрусову кислоту) і флавоноїди. Ці речовини можуть полегшити симптоми хронічного фарингіту, застуди та закладеності носа, розладу травлення. Листя Пуеру мають зігріваючі та очисні властивості, а також допомагають зарядитися енергією та позбутися застійних явищ в організмі. Напій підходить для вживання холодними зимовими вечорами або сніданку в будь-який час року.
Набір для чайної церемонії 2 в 1 - чай і посуд
Ексклюзивний напій доповнює спеціально створений набір посуду з ісинської глини, виконаний у китайському стилі. В упаковці знаходиться чайник заварник в традиційній формі Сі Ши, а також 4 піали. Набір з 16 кульок чаю та посуду святково упакований в красиву картонну коробку (розміром 30*19.5 см) для дорогих людей, які вміють цінувати мистецтво чаювання.
Пін Ча в перекладі з китайської означає "знайомство з чаєм" або "дегустація чаю"
Форма Шу «Жовтий дракон» є сферичною. Оскільки для цього чаю використовується традиційний метод висушування на сонці без будь-якого процесу випікання, смак дуже природний. Землистість Пуеру переплітається з пікантними нотами мандарина, створюючи танець смаків, який одночасно є витонченим і грайливим, залишаючи солодкий післясмак.
Аромат мандарина та аромат чаю змішуються в неповторному, солодкому настої, який виділяє весь жар літнього сонця та всю свіжість перших осінніх вітрів. Готовий напій насиченого малинового кольору з відтінком яскравого золота.
Просто покладіть 1 кульку у чашку або заварник і залийте її окропом. Дайте настоятися 1-3 хв або на ваш смак. Смакуйте маленькими ковтками. Для останнього настоювання можна розрізати шкіру маленькими ножицями, щоб отримати більше Шу всередині.