Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Походження:
провінція Юньнань, Китай.

 

🔴 Червоний чай Jīn Luó (Цзінь Ло) - неймовірно ароматний, ніжний та смачний китайський напій преміум класу. Це один із найпопулярніших темних чаїв у Піднебесній. Він відноситься до сорту Дянь Хун “Золотий равлик” через характерний зовнішній вигляд та неперевершений медовий аромат. Кожна чаїнка ретельно скручена у спіральку золотистого кольору, яка по формі нагадує равлика. Сировина для цього сорту чаю вирощується в південно-західній провінції Юньнань і збирається ранньою весною, коли природа тільки но прокинулася від зимового сну. Для виробництва Дянь Хун Цзінь Ло використовується верхня нерозкрита брунька і два ніжні та м'які листочки, густо вкриті білосніжним ворсом - саме вони надають цьому чаю пронизливого аромату та унікального смаку. 
💦 Червоний чай “Золотий равлик” подобається гурманам через характерні солодкі та яскраві медові нотки з легкою терпкістю. Колір завареного настою чистий, яскравий, красивого темно-бурштинового відтінку. Аромат ніжний, оксамитово-солодкий, теплий, з нотками квітів, меду та свіжої випічки. Смак чаю досить м’який та багатогранний, він розкривається поступово: спочатку квітковими та медовими нотками, а з кожною наступною заваркою проявляються карамельні та шоколадні акорди. Це справжній витвір смакового та естетичного мистецтва, який запам’ятається надовго.

 


 

🍂 Червоний чай або Хун Ча – це традиційно китайська продукція, яка по рівню ферментації знаходиться між зеленим і чорним. Його назва пов’язана із кольором настою. Багряному чаю властиві бордові, каштанові та бурштинові відтінки, насичений, глибокий аромат, і терпкий смак.
В Україні червоний чай називають чорним через колір сухої заварки, однак це хибна думка. Головна відмінність червоний китайських сортів від чорних полягає у вихідній сировині, місці вирощування та технології ферментації. Ще одна важлива відмінність: у китайського червоного чаю набагато більше відтінків смаку, ніж у класичної чорної асаміки.

 


 

❤️ Корисні властивості китайського червоного чаю:
- за рахунок наявності у його складі корисних теафлавінів та теарубігінів є потужним антиоксидантом. Блокує вільні радикали, попереджує розвиток онкологічних хвороб;
- завдяки чайному кофеїну та L-теаніну чудово тонізує, бадьорить, позбавляє від стресу та розвитку депресії;
- за рахунок флавоноїдів нормалізує роботу серця, укріпляє стінки судин, допомагає знизити тиск та попереджує розвиток гіпертонії;
- позитивно впливає на травлення та весь шлунково-кишковий тракт;
- виводить токсини, знижує надмірний апетит, допомагає у схудненні;
- забезпечує організм енергією на цілий день;
- сприятливо впливає на імунітет;
- зміцнює зуби і кістки;
- покращує роботу печінки та органів кровоносної системи;
- захищає органи дихання, покращує зір.

 


 

🍵 Заварювання червоного китайського чаю проливами:


1. Підготуйте посуд. Це може бути заварювальник із жаростійкого скла, глиняний товстостінний чайник або фарфорова гайвань. Ополосніть окропом для нагрівання.
2. Фільтровану та м’яку воду доведіть до кипіння і виключіть.
3. Засипте у чайник суху заварку.
4. Залийте заварку гарячою водою і одразу ж злийте рідину. Так ви промиєте її від пилу та дрібного сміття.
5. Залийте підготовлений чай гарячою водою. Перший пролив потрібно витримати до 10 секунд і розлити напій у чашки.
6. Тривалість заварювання кожного наступного проливу може збільшуватися. В загальному це займає від 2 до 7 хвилин.
7. Кожен любитель чаю може експериментувати з кількістю, щоб отримати міцніший або, навпаки, ніжний результат.

Вид продукції чай
Вид чаю чайне листя
Колір чаю червоний
Сорт чаю Дянь Хун Цзінь Ло/Золотий равлик
Формат чаю розсипний (байховий)
Походження чаю провінція Юньнань
Смаковий профіль з терпкістю, карамельний, квітковий, медовий, солодкий, шоколадний
Добавки без добавок
Ступінь ферментації 8 - повністю ферментовані (70-90%)
Фракція середньолистовий, з чайними бруньками (типсами), цільнолистовий, скручений
Розмір M (від 76г до 150г)
Кількість 1
Вага 80 г
Вид заварювання в термосі, в чайнику, протоками (проливами), Пін Ча, Гунфу Ча, в гайвані, у тіподі
Кількість заварювань 4-5
Температура води 90-95 °C
Країна виробника Китай
Особливість моно/один вид
Упаковка металева
Фасовка 1шт
Походження чаю (країна, континент) Азія, Китай
Властивості бадьорить, виводить токсини з організму, для схуднення, покращує травлення, прискорюється обмін речовин, підсилює роботу мозку
Схожі товари чай червоний
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Червоний чай з медовим ароматом Jīn Luó Золотий равлик високоякісний в ж/б 80г, Китай

В наявності
Артикул: id_7830
279.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 2000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Більше інформації про доставку

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою).
  • Мінімальна сума замовлення - 300 грн.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.