Кількість
|
Вартість
|
||
|
Походження: Китай |
🌸 Лілію здавна вважають королівською квіткою. Тому чай з квітами лілії - ексклюзивний напій з тонким ароматом і ніжним смаком, яким ви точно здивуєте дорогих гостей. Сировина отримана з добірних рослин, вирощених на плантаціях в екологічно чистих районах Піднебесної. Кожна квіточка зривається вручну, ретельно відбирається і просушується в напівтіні. Так зберігаються всі корисні речовини, аромат і смакові властивості. Після обробки квіти спресовують в акуратний млинець.
🌬️ Забарвлення чаю із лілій - яскраве, помаранчевого відтінку. У приготованому вигляді в ньому поєднується аромат квіткового нектару з ніжним медово-пряним смаком. У кожному ковтку відчувається солодкуватий післясмак з легкою кислинкою. Ним можна насолоджуватися у будь-яку пору доби.
❤️ Пелюстки лілії багаті на корисні для організму речовини. Їх часто використовували в китайській народній медицині як протизапальний засіб, при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, для покращення травлення та апетиту. Настій із сушених квітів ефективно допомагає від запорів, усуває безсоння, розслабляє нервову систему та зміцнює імунітет. Крім того лілії - це легкий, дієтичний продукт, адже на 100 г сухих квітів, калорійність готового чаю дорівнює 0. Цей напій ідеальний для прихильників здорового харчування або тих, хто дотримується дієти. Гарно смакує у якості самостійного напою, або як додатковий інгредієнт до улюбленого сорту чаю.
🍵 Один із способів заварювання чаю з квітів:
1. Для заварювання підготуйте чистий заварювальний чайник, найкраще обрати скляний.
2. Візьміть необхідну кількість квіток (бутонів) та покладіть на дно чайника. Перед заварюванням промийте їх гарячою водою, щоб очистити від пилу.
3. Залийте квіти потрібною кількістю гарячої води. Під впливом кип’ятку бутони почнуть розкриватися – можете спостерігати за цим захоплюючим явищем.
4. Процес заварювання зазвичай займає кілька хвилин. Потрібно орієнтуватися на розкриту квітку та зміну кольору настою.
5. Готовий напій розлийте у чашки і насолоджуйтесь.
6. Як варіант, можна додати квітку до чистого чорного або зеленого чаю. Заварювати настій можна за описаною вище схемою, або іншим зручним для вас способом. В такому разі ви отримаєте новий, незвичайний смак і аромат. Приємного чаювання!