Кількість
|
Вартість
|
||
|
Походження: повіт Менхай, провінція Юньнань, Китай. |
🍃 Крупнолистовий чай походить з чайної зони Менхай. Цей продукт був виготовлений у чайному будинку Fuhua Tea House у 1995 році. Для сировини використовувалось першокласне соковите чайне листя. Виготовлений за стародавньою технікою. Рідкісний сорт, тому чай є колекційним і ексклюзивним.
Витриманий Шу Пуер "вологого" гонконгського зберігання. Вражаючий, заворожливий у своїй складності букет зі своєю "родзинкою" та характером. Один із найкращих представників даного сегменту. Був приготований у далекому, 1995 року, після чого постійно зберігався у зоні “гонконського складу”. Прекрасний зразок для знайомства зі специфікою зберігання такого типу. Яскравий та ефектний пуер, який просто не залишає байдужим.
Цей витриманий міцний чорний чай Шу Пуер відрізняється виразним і насиченим смаком, завдяки якому кожна чашка стає справжньою чайною подією. Серед любителів чаю Шу Пуер славиться своєю міцністю і щільним настоєм, який розбудить ваші почуття і оживить організм. Часто його описують як "землистий", "мочений" або "деревний" через специфічний спосіб виробництва.
🍵 Букет готового напою складний, багатогранний, глибокий, повноцінно зрілий, з яскраво вираженою гамою "чень нянь". Цікаво розкривається в деревно-камфорній, пряній, смолисто-бальзамічній гамі та нюансах спецій, сухої кори, горіхової шкаралупи та осіннього лісу. Аромат чистий, виразний, глибокий, щільний та добре структурований. Смак чистий, соковитий, округлий, глибокий, з усією специфікою, властивою зрілому чаю вологого зберігання. Післясмак довгий, бархатистий, динамічний і теплий.
Аромат освяченого чаю зберігається вічно, а його оригінальний смак і чарівність передаються назавжди. Після першого ж ковтка ви відчуєте сильну проникаючу силу та тривалий післясмак. Чай приємно освіжає сприйняття, зігріває, гармонізує та налаштовує на спокійну, плавну, спокійну хвилю споглядання життя.
⭐Історія компанії
Чжан Чжичжун, нащадок 23-го покоління сім’ї Чжан у південній провінції Фуцзянь успадкував сотні років глибокого коріння родини у вирощуванні, виготовленні та продажу чаю.
У березні 1993 року Чжан Чжичжун відкрив «Чайний будинок Фухуа» в окрузі Пінхе. У січні 1996 року Чжан Чжичжун виростив чайний сад у Дунмай, найвищій вершині Фуцзянь і Гуандун, площею понад 300 акрів.
У вересні 2010 року «Fuyuan Tea Industry» встановила стратегічне партнерство з Wujiang, відомим китайським експертом з планування брендів чайної промисловості, і перемістила маркетингову штаб-квартиру Fuyuan Tea Industry до Сямень, щоб планувати розширення національного ринку.
Сьогодні Fuyuan Tea почав розширювати національний ринок, керуючи своїми прямими магазинами. Він енергійно просуватиме культуру чаю Фуцзянь і зробить «Fuyuan Famous Tea» простим, зручним для людей та елегантним брендом чаю.
Чайна промисловість Fuyuan Tea Industry керується духом «гарного смаку, чесності та етикету».
❤️ Корисні властивості китайського чаю Шу Пуер:
- покращує процес травлення, допомагає при отруєннях. Також є допоміжним засобом при лікуванні колітів та гастритів;
- поліпшує пам'ять, корисний для тих, хто розумово працює;
- при регулярному вживанні нормалізується вага, прискорюється обмін речовин;
- очищує лімфу, регулює рівень цукру в крові. Підходить для вживання діабетикам;
- підтримує імунну функцію організму;
- заряджає хвилею бадьорості та енергії, здатний знімати напругу, покращувати настрій;
- зміцнює серцеві м’язи та укріпляє стінки судин, нормалізує тиск;
- завдяки вітамінам С та Е пуер є хорошим антиоксидантом. Він покращує стан і колір шкіри, омолоджує, сповільнює процеси старіння;
- прекрасно зігріває в холодну пору року, пришвидшує кровообіг.
🍵 Спосіб заварювання Шу Пуеру методом Пін Ча (проливами):
1. Посуд для заварювання ополосніть кип’ятком для нагрівання стінок.
2. Насипте потрібну кількість заварки.
3. Залийте сухий чай гарячою водою, а через 10 секунд злийте рідину. Так відбувається промивка пуеру від пилу, розкриваються всі смакові та ароматичні якості.
4. Наступний пролив заварюйте протягом 15-20 секунд. Кожного разу потрібно збільшувати час приготування на кілька секунд.
5. Шу Пуер можна заварювати проливами багато разів. Не бійтеся експериментувати, так ви знайдете свій власний баланс смаку та аромату напою!
🫖 Заварювання Шу Пуеру на вогні:
1. Приготуйте жаростійкий чайник для заварювання чаю та термос для приготованого напою.
2. Замочіть пуер у чашці або гайвані. Для напою приблизне співвідношення заварки і води – 1-2 г на 100 мл.
3. В жаростійкий чайник налийте воду та поставте на слабкий вогонь. Після закипання зробіть ложкою у воді воронку.
4. Засипте у неї попередньо замочену заварку і варіть приблизно 5 хвилин.
5. Залиште чай трохи охолонути та спробуйте на смак.
6. Якщо напій вам сподобається, можна зливати його в термос і чекати чаювання. Якщо чай міцний, долийте трохи кип’яченої води. Слабкому ж напою потрібно дати трохи настоятися.