Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Походження: провінція Юньнань, Китай.

Цегла колекційного видання 7581 є одним із найвідоміших продуктів фабрики Куньмін. Високоякісну зелену сировину для нього було зібрано 2009 року в провінції Юньнань із басейну річки Ланьцанг і ферментовано згідно з традиційними методами виробництва Пуеру. Цеглину зроблено правильної форми з рівною товщиною і помірною пружністю.


Місце збору: басейн річки Ланьцанг


Вона протікає через три провінції, тому-то й має декілька назв – ще Меконг і Коу Лонг Гіанг. Загалом її басейн займає площу понад 810 600 квадратних кілометрів (а тому вона є найдовшою в Південно-Східній Азії). Основна річкова долина широка і має багато поворотів. Ланьцанг перетинає різні види рельєфу: гори висотою більше 2000 м, долини, пологі пагорби й плоскі рівнини.


З січня до лютого майже на всіх територіях поблизу водойми панує сухий сезон, а з травня починається період опадів через вплив мусону. Завдяки всім сприятливим умовам, відповідно, й землі довкола цієї великої ріки родючі і багаті на корисні речовини.

 


Річка Ланьцанг


Як народжується Шу Пуер?


Процес виробництва цього напою передбачає обсмажування світло-зеленого чайного листя задля зупинки різноманітних реакцій після збирання. Шу Пуер є постферментованим, адже він проходить два етапи окислення, що посилює аромат і смак майбутнього напою. Саме Шу Пуер колекційний рецепт 7581 витримано цілих 15 років! 

 

Один із процесів виготовлення Пуеру: обсмажування Зберігання Пуеру в приміщенні


Детальніше про витриманий чай

 

Існує два види чаю залежно від віку. Їх назвали досить просто: «новий» і «старий». Перший – це той, що зібрано й оброблено того ж року, а другий – той, якому вже є 1 рік або більше. Вважають, що чим довше витримано саме чай Пуер, тим краща його якість. Для його зберігання використовують сухе, провітрюване місце без сторонніх запахів. Краще тримати чай у керамічних банках або ж глиняних горщиках, загорнувши в рисовий чи вологопоглинальний папір.


Смако-ароматичні ознаки


Колір завареного напою прозорий, із червоно-брунатними відтінками. Після заварювання відчутно чистий і насичений аромат деревини. Завдяки тривалій витримці та двоетапній ферментації смак чаю густий, міцний і з легкою гірчинкою, проте містить і солодкуваті відтінки. Окрім кори дерева можна відчути горіхові й земляні нотки. Приготований правильно, цей чай здатен принести справжнє задоволення.

 


Корисності Шу Пуеру

  • Сприяє поліпшенню травлення та допомагає при харчових отруєннях, а також його можна використовувати як допоміжний засіб під час лікування колітів та гастритів.
  • Покращує пам'ять, тому він корисний для людей, які багато працюють розумово.
  • При регулярному споживанні цього чаю відбувається нормалізація ваги та прискорення обміну речовин в організмі.
  • Пуер очищує лімфатичну систему та допомагає регулювати рівень цукру в крові, що робить його помічним для діабетиків.
  • Підтримує імунітет.
  • Заряджає організм хвилею бадьорості та енергії, а також здатний знімати напругу та покращувати настрій.
  • Зміцнює серцеві м'язи, укріплює стінки судин та сприяє нормалізації тиску.
  • Завдяки високому вмісту вітамінів С та Е, Пуер є хорошим антиоксидантом, який покращує стан та колір шкіри, омолоджує організм та сповільнює процеси старіння.
  • Пуер чудово зігріває організм у холодну пору року, пришвидшуючи кровообіг.

 


Заварювання в тіподі


Завдяки конструкції, у ньому можна швидше заварювати будь-який китайський чай декілька разів проливами, і водночас досягнути ефекту повноцінної чайної церемонії.

  • Помістіть у внутрішню«чашу з ситечком» дрібку чаю.
  • Залийте окропом (90-95 °C). Звичайно, ліпше брати добре очищену воду. 
  • Закрийте кришку.
  • Через 15 секунд натисність на кнопку зверху. Так вода зіллється вниз.
  • Насолодіться напоєм, переливши його з тіподу в чашку.

Вид продукції чай
Вид чаю чайне листя
Колір чаю чорний
Сорт чаю Шу Пуер (чорний)
Формат чаю пресований
Форма цеглина
Смаковий профіль горіховий, з гірчинкою, земляні нотки, міцний
Добавки без добавок
Рік 2009
Вік чаю 10-20 років
Ступінь ферментації 10 - постферментовані (100%)
Розмір L (від 151г до 300г)
Кількість 1
Вага 250 г
Вид заварювання в чайнику, протоками (проливами), Пін Ча, Гунфу Ча, в гайвані, у тіподі
Кількість заварювань 7+
Температура води 90-95 °C
Країна виробника Китай
Особливість витриманий, моно/один вид
Фасовка 1шт
Походження чаю (країна, континент) Азія, Китай
Властивості бадьорить, виводить токсини з організму, для схуднення, освіжає, покращує стан шкіри, покращує травлення, підвищує концентрацію, підсилює роботу мозку, сповільнює процеси старіння
Схожі товари чай Шу Пуер
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Чай Шу Пуер колекційний рецепт 7581 урожай 2009 року цегла 250г, Китай

В наявності
Артикул: id_8465
749.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 2000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Більше інформації про доставку

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою).
  • Мінімальна сума замовлення - 300 грн.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.