Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Походження: гори Іу, повіт Менла, округ Сішуанбаньна, провінція Юньнань, Китай.

 

Чай зібрано в славетних лісах гір ІУ, повіту Мен Ла, провінції Юньнань і висушено під сонцем. Місцевий клімат сприяє швидкому росту листочків для майбутнього напою. Спершу вони проходять багато процесів: зав`ялення, скручування, ферментація, сушка, сортування і фасування. Саме цей Шен Пуер з ІУ – слабоферментований і пресований. Завдяки мінімальній обробці він зберігає максимальну кількість вітамінів та мікроелементів.

 

До чого тут коні?


Чайні плантації гір ІУ вважають найбільшими за плoщею та oбсягами виробництвa. Ця місцина є однією з тих, де з давніх-давен пролягав знаменитий чайно-кінний торгівельний шлях – тогочасний спосіб експорту. Згодом він розкинувся на багато регіонів, де кожен мав змогу посмакувати новий вид чаю.


Стародавня чайна кінська дорога Ібанг


Юньнань, Тибет і Сичуань, утворюючи цивілізацію чайного коня з найвищою місцевістю


Стародавня дорога чайних коней процвітала за часів династій Тан і Сун, процвітала за часів династій Мін і Цін, а найбільше процвітала в середині та наприкінці Другої світової війни

 


Великі скульптури караванів Юньнань, чайні фермери, що перевозять чайні скульптури, великі ландшафтні скульптури


Ідеальне середовище для зростання чайних дерев


Квітучі сади в горах ІУ оточені густим лісом (і, звісно, неймовірним пейзажем!). Дерева можуть виростати заввишки 16 метрів. Там часто йдуть дощі і спускаються тумани. А це ще більше живить ґрунт, який люб’язно передає рослинам силу й поживні речовини (поліфеноли, катехіни). Потужності йому додають, звичайно, й самі гори ІУ. Левова частка чайного саду розкинулася на висотах 910-1463 метрів над рівнем моря, проте найстаріші розташовано вище – понад 1000 метрів.

 


Мальовничий пейзаж Сішуанбаньна та гір Іу

 

Процес виготовлення Шу Пуеру


Чайний лист намагаються якнайшвидше обсмажити, щоб з нього пішла волога і припинилися всі хімічні реакції, які можуть відбуватися після того, як його зірвали. Щоправда, висушують листя не надто сильно, щоб більше часу дати на ферментацію. Слабоферментований чай зазвичай готують, пропускаючи етап окислення. Саме тому він зберігає свій трав'яний аромат і присмак свіжої зелені.

 

Ручний збір чайного листя Підготовка сировини до ферментації


Процес пресування чайних млинців

 

Не лише смак, але й користь

  • Заспoкoює: привoдить до ладу нeрвову систeму.
  • Має кардіoпротeктoрну силу: зaхищає сeрцевo-судинну систему від шкідливoгo впливу зoвнішньoго сeрeдoвища.
  • Бадьорить: наповнює енергією впродовж усього дня, бо є сильним природним «енергетиком» і має високий вміст теїну.
  • Сприяє схуднeнню: допoмагає розщeплювати склaдні жири.
  • Тонізує й oсвіжає: втамовує спрaгу в літню спeку й зігріває взимку.
  • Очищує: вивoдить тoксини з оргaнізму, підтримує вoдний бaланс.
  • Впливaє на ротову порожнину: зміцнює зубну eмаль, усувaє запах з рота.
  • Підвищує імунітeт.


Дивись. Читай. Відчувай


У крупнолистовому чаї Шен Пуер переливаються різні відтінки брунатного кольору. Тоді як у завареному вигляді – більше зеленого й жовтогарячого. Стародавні дерева гір Yì wǔ ІУ передали напою смак кори, що доповнено димовими нотками, трав’яними і фруктовими барвами.
 


1. Підготуйте посуд. Прогрійте його, обдаючи кип’ятком.
2. Чисту фільтровану прокип’ячену воду охолодіть.
3. Насипте в посуд потрібну кількість сухої заварки.
4. Залийте заварку гарячою водою та через 10 секунд злийте рідину. Так чай очиститься від пилу, розкриються усі його корисні та смакові властивості.
5. Заваріть пуер, витримавши 10-15 секунд та розлийте готовий напій у піали.
6. Кожного наступного проливу потрібно збільшувати тривалість заварювання на кілька секунд.

Вид продукції чай
Вид чаю чайне листя
Колір чаю зелений
Сорт чаю Шен Пуер (зелений)
Формат чаю пресований
Форма млинець
Походження чаю гора Іу, округ Сішуанбаньна, повіт Мен Ла, провінція Юньнань
Смаковий профіль деревні нотки/кора, димові нотки, трав'яний, фруктовий/сухофрукти
Добавки без добавок
Ступінь ферментації 4 - слабоферментовані (15-30%)
Фракція крупнолистовий
Розмір M (від 76г до 150г)
Кількість 1
Вага 100 г
Вид заварювання в чайнику, протоками (проливами), Пін Ча, Гунфу Ча, в гайвані, у тіподі
Кількість заварювань 7+
Температура води 80-90 °C
Країна виробника Китай
Особливість зі старих дерев, моно/один вид
Фасовка 1шт
Походження чаю (країна, континент) Азія, Китай
Властивості бадьорить, виводить токсини з організму, для схуднення, покращує травлення, прискорюється обмін речовин, підвищує концентрацію, підсилює роботу мозку, тонізує
Схожі товари чай Шу Пуер
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Чай Шен Пуер Yì wǔ ІУ крупнолистовий зі стародавніх дерев 100г, Китай

В наявності
Артикул: id_7700
219.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 2000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Більше інформації про доставку

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою).
  • Мінімальна сума замовлення - 300 грн.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.