Кількість
|
Вартість
|
||
|
Походження: Китай |
🌹 Неперевершений, ніжний та естетичний чай з бутонів китайської троянди стане окрасою будь-якого столу або чудовим подарунком до свята. Для виробництва цього напою використовується спеціальний сорт чайної троянди, який має тонкий смак та незабутній аромат. Він здатний заворожити з першого ковтка. На плантаціях червоні квіти, які тільки но почали розпускатися, збирають вручну. У процесі виробництва сировина проходить строгий контроль, відбирається кожна квіточка. Далі бутони ретельно просушуються на відкритому повітрі і пресуються в акуратний млинець.
🌬️ У завареному вигляді бутони троянди дуже красиво розпускаються у повноцінну квітку. Вони виділяють у напій свої яскраві, червоно-рожеві фарби. Колір настою набуває чайного, золотисто-медового кольору з легким рожевим відтінком. Багатий букет Мей Гуй Бін Ча має оксамитовий, солодкувато-квітковий смак та приголомшливий, ніжний аромат. Його можна заварювати у чистому вигляді, але краще за все смакує як добавка до червоного або чорного чаю.
🧡 Трояндовий чай не тільки смачний, але й дуже корисний. Він чудово знімає втому, нормалізує сон, зміцнює імунну систему. Також позитивно впливає на функціонування нервової системи та обмін речовин. Гарно виводить токсини, знижує шкідливий холестерин.
🍵 Один із способів заварювання чаю з квітів:
1. Для заварювання підготуйте чистий заварювальний чайник, найкраще обрати скляний.
2. Візьміть необхідну кількість квіток (бутонів) та покладіть на дно чайника. Перед заварюванням промийте їх гарячою водою, щоб очистити від пилу.
3. Залийте квіти потрібною кількістю гарячої води. Під впливом кип’ятку бутони почнуть розкриватися – можете спостерігати за цим захоплюючим явищем.
4. Процес заварювання зазвичай займає кілька хвилин. Потрібно орієнтуватися на розкриту квітку та зміну кольору настою.
5. Готовий напій розлийте у чашки і насолоджуйтесь.
6. Як варіант, можна додати квітку до чистого чорного або зеленого чаю. Заварювати настій можна за описаною вище схемою, або іншим зручним для вас способом. В такому разі ви отримаєте новий, незвичайний смак і аромат. Приємного чаювання!