Кількість
|
Вартість
|
||
|
Походження: Китай |
🌺 Чай Бай Хуа Лун Чжу - неймовірно ароматний напій, який стане яскравим промінчиком сонця у кожній чашці, навіть у холодну пору року. Він виготовляється із суміші різних квітів, дбайливо вирощених на китайській землі. До складу міксу увійшли пелюстки чайної троянди, ароматної лілії, цілющої ехінацеї, золотого амаранта, бутони сичуанської півонії та хризантеми. Всі квіти зриваються вручну, ретельно відбираються і просушуються в напівтіні. Таким чином зберігаються корисні речовини, аромат і смакові властивості. Після обробки пелюстки змішують і спресовують в акуратний млинець.
🌬️ Кожна окрема пелюсточка розкривається у приготованому вигляді власним смаком та ароматом, перетворюючись на прекрасну квіткову композицію. Настій має яскравий, насичений колір і неймовірний аромат, в якому переплітаються пряні та трав’яні відтінки. Смакові властивості чаю багатогранні, у кожному ковтку відчувається безліч квіткових ноток з солодкуватістю і легкою кислинкою. Цей чудовий букет стане окрасою святкового столу, корпоративного заходу, чайної церемонії чи зустрічі в родинному колі.
❤️ Квітковий мікс Бай Хуа Лун Чжу не тільки смачний, але й корисний. Напій збагачений багатьма вітамінами. Він нормалізує тиск, розслабляє, знімає втому та напругу. Добре виводить шлаки і токсини, зігріває у холодну погоду і покращує настрій.
🍵 Один із способів заварювання чаю з квітів:
1. Для заварювання підготуйте чистий заварювальний чайник, найкраще обрати скляний.
2. Візьміть необхідну кількість квіток (бутонів) та покладіть на дно чайника. Перед заварюванням промийте їх гарячою водою, щоб очистити від пилу.
3. Залийте квіти потрібною кількістю гарячої води. Під впливом кип’ятку бутони почнуть розкриватися – можете спостерігати за цим захоплюючим явищем.
4. Процес заварювання зазвичай займає кілька хвилин. Потрібно орієнтуватися на розкриту квітку та зміну кольору настою.
5. Готовий напій розлийте у чашки і насолоджуйтесь.
6. Як варіант, можна додати квітку до чистого чорного або зеленого чаю. Заварювати настій можна за описаною вище схемою, або іншим зручним для вас способом. В такому разі ви отримаєте новий, незвичайний смак і аромат. Приємного чаювання!